Sunday, May 26, 2024

Küçük Kıyamet Movie

The Küçük Kıyamet film has Fantasy, Drama, Horror, and Thriller genres.



Küçük Kıyamet Film was made by Limon The film was successfully completed and released in 2006 The spoken language used in the film is Turkish.

Having lost her mother in the 1999 earthquake, Bilge and her family go on a vacation to the south. On the way to their rented house, she sees a series of visions. Things get worse when a small earthquake occurs, bringing back memories of her loss and releasing her inner demons.

Küçük Kıyamet Film Backdrop

Küçük Kıyamet Film Stars:

Cansel Elçin as Zeki, Başak Köklükaya as Bilge, Binnur Kaya as Filiz, Bora Akkaş as Batu, İlker Aksum as Ali, Şinasi Yurtsever as Çaycı, Özgür Çevik as Kahvede Gülen Adam, Kayra Zabcı as , Eli Mango as Berrin's Mother, Ece Ekşi as Didem, Berrin Arısoy as Belgin, Serra Gürgünlü as Eda, and Arda Seçilmiş as Alp.

Cansel Elçin Photo Başak Köklükaya Photo Binnur Kaya Photo Bora Akkaş Photo İlker Aksum Photo Şinasi Yurtsever Photo Özgür Çevik Photo Kayra Zabcı Photo Berrin Arısoy Photo

Professional involved in the making of this Küçük Kıyamet film:

Durul Taylan (Director), Yağmur Taylan (Director), and Doğu Yücel (Writer).

Durul Taylan Photo Yağmur Taylan Photo

Here are some translations about the film:

Der Verlust ihrer Mutter durch ein Erdbeben in Istanbul und immer wieder auftretende Erschütterungen, haben die junge Frau Bilge schwer traumatisiert. Um auf andere Gedanken zu kommen und um vor einem möglichen großen Erdbeben zu flüchten, reist Bilge zusammen mit ihren beiden Kindern, ihrem Mann und den beiden Kindern ihrer Schwester in eine Kleinstadt an der südlichen Küste. Dort geschehen jedoch seltsame Dinge und sie werden mit ihren schlimmsten Ängsten konfrontiert...

Language: German

İstanbul'da sıklıkla meydana gelen sarsıntılar, annesini depremde kaybeden Bilge için katlanılmaz hale gelmiştir. Olması beklenen büyük depremin de korkusunu sürekli üzerinde hisseden Bilge, artık bu şehirde daha fazla yaşayamayacağına karar verir. Yeğenlerini de yanlarına alarak ufak bir güney kasabasına taşınan aile, burada da hiç beklemedikleri olaylarla karşılaşır. Başlarına gelen son derece esrarengiz olaylar, kaçtıkları korkuları ile onları, burada da yüzleşmek zorunda bırakacaktır. Taylan Kardeşler , bu filmin alışılagelmiş felaket filmlerinin dışında bir film olacağını ve amaçlarının filmi karakterler üzerinden işlemek değil, insanın doğa karşısındaki acizliğini göstermek olduğunu belirtiyorlar.

Language: Turkish

No comments:

Post a Comment